torsdag 30. juli 2009

Nygift

Hei, hei! En liten oppdatering på hva jeg har gjort i løpet av bloggpausen; fredag 24. juli giftet vi oss ved Den norske ambassaden i Brussel, og bryllupsreisen gikk til Paris. Champagnekorkene spratt og alle hjerter gledet seg :-D 

Men nå er jeg tilbake i Oslo, og jeg skal ta meg en real surferunde og oppdatere meg på alle de herlige bloggene deres. Og tusen takk for alle hyggelige kommentarer dere har lagt igjen mens jeg har vært borte - hver eneste en settes stor pris på!

onsdag 8. juli 2009

God sommer

Det blir nok ikke så mye aktivitet her på bloggen de neste ukene, men
etter sommerferien er jeg tilbake igjen :-)

Ønsker alle som titter innom en god sommer! 

torsdag 2. juli 2009

Turkise detaljer


Dette huset ligger i London og tilhører fotograf Debi Treloar. Og jeg liker det veldig godt! Lyst og fargerikt og alt passer så godt sammen. Og en sånn lappevegg skulle jeg gjerne hatt. Kanskje jeg skal begynne å samle tapetprøver? 

Bildene er fra Light Locations

Bokønsker

 

Er det noen som har erfaring med disse tre bøkene; Miss Dahl's Voluptuous Delights, Bazaar Style og Martha Stewart's Encyclopedia of Crafts

Jeg har allerede bestilt Sophie Dahls bok og håper den kommer i postkassa ganske så snart!  

onsdag 1. juli 2009

Frodige byhager

 

Oi, oi, oi - nå er det varmt! Nesten 30 varmegrader både ute og inne.

Byen er så varm at den dirrer, og det eneste som fungerer for å få kjølt seg ned er og ta seg en badetur. 

 

Så langt har jeg fått duppet meg i Nøklevann i Østmarka, og helt øverst i Akerselva ved Frysja. Gjett om det var deilig!?

 

Selv om jeg synes det er litt i varmeste laget om dagen blomstrer det jo så fint overalt! Disse hagebildene er fra Rodeløkka og Grünerløkka, men de minner meg nesten om små sørlandsperler og middelhavsidyll. Og det er frodige innslag jeg kan like her i byen :-)