lørdag 27. november 2010

Girlander med snøkrystaller av kakepapir

Jeg synes kakepapir er så utrolig fint, og har alltid en liten bunke liggende i kjøkkenskuffen. Nå har imidlertid noen fra samlingen kommet opp på veggen, og de er brettet til yndige snøkrystaller. Idé fra The Happy Home via Prydelig
Man trenger snor, kakepapir i to forskjellige størrelser (3 stk til hver snøkrystall), lim eller dobbeltsidig tape og papirklemmer.


Brett de tre kakepapirene som vifter. Brett viftene på midten og lim to av endene sammen - bruk en papirklemme så det ikke går opp. Lim de tre delene sammen, og snøkrystallen er ferdig. Jeg laget tre store og fire små til min girlander.

mandag 22. november 2010

Kjøkkenhyllene


I kjøkkenhyllene får jeg plass til litt av hvert; kokebøker, en Cathrineholm-tallerken, Bialetti-kanner, en kokeshidukke, et brett jeg arvet etter mormor, en bambi fra loppis, termoser, olivenolje fra Roma, te fra London og annet nips.

lørdag 20. november 2010

Innedag

Det snør og snør. Og blåser. I dag blir jeg inne sammen med peisen. Og snart skal jeg starte på en gryte boeuf bourguignon. Passende mat på en kald innedag. Ha en fin lørdag!