mandag 30. mai 2011

Magnetklyper og florapynt på kjøleskapet






Noen av sidene fra floraene jeg kjøpte på lørdag har kommet opp på kjøleskapet. Jeg festet selvklebende magnetark (kjøpt i hobbybutikk) på baksiden av klesklyper i tre, og hang arkene i disse.

søndag 29. mai 2011

Danmark i nærmiljøet









Det føles litt som å ha vært på Danmarksferie etter å ha syklet en tur i nærmiljøet i formiddag

En deilig følelse på en helt vanlig søndag!

lørdag 28. mai 2011

Loppelørdag

På vei til byen i dag så jeg tilfeldigvis et skilt i en rundkjøring om at det var loppemarked i nærheten. Jeg fikk mannen til å snu bilen og kjøre innom. Jeg fant en kul, oransje retrolampe, to kirsebærskåler og en korktavle som skal freshes opp med litt maling og tapet/papir (dette betalte jeg 40 kr. for tilsammen). Tilfedligvis matchet lampa den siste utgaven av BoligLiv jeg kjøpte i dag..hihi.. Og for en utgave - så utrolig mye fint!
Videre gikk ferden til bruktbutikken på Sem. Der fant jeg tre floraer og en søt porselensfugl.
Bildene er så utrolig fine!
Noen av sidene skal få komme opp på veggen.




Ha en riktig fin lørdag!

mandag 23. mai 2011

Libertyputer




Jeg har sydd tre putetrekk i Liberty-stoff. Disse putene er det første jeg har sydd på symaskin siden et forkle i syvende klasse. Resultatet ble ok, men et nybegynnerkurs i maskinsøm hadde nok vært på sin plass.

Noen som vet om norske butikker/nettbutikker som selger Liberty-stoff? Shabby solgte i sin tid både puter og metervare, men den butikken eksisterer jo desverre ikke lenger. 

Jeg har i hvert fall bestilt disse stoffene fra danske The Fabric Company.