lørdag 8. august 2009

Caramel frappuccino


Når man er i utlandet er det lett å bli hekta på Starbucks. Paristuren var intet unntak og denne gangen ble caramel frappuccino favoritten:

1,25 dl kald kaffe
1,25 dl melk
5 dl isbiter
3 ss sukker
3 ss karamellsaus 

Ha alle ingrediensene i en blender.
Kjør til isen er knust og drikken er helt glatt.
Server i store glass med sugerør som du kan røre med underveis, og eventuelt pisket krem og karamellsaus på toppen hvis du skal flotte deg litt ekstra.

8 kommentarer:

Pieni Lintu sa...

Det här måste man prova.. :) Njam!

Bella sa...

Hei.
Oj, så mange fine innlegg fra deg, ser ut til at du har hatt en fantastisk ferie. Og jammen har du også endret status til Fru! Gratulerer! <3

Klem

Pinnepenn sa...

Det hørtes nydelig ut.

ALIN sa...

NAM!
...og god helg!

Janette sa...

Ahh... Hvorfor finnes ikke Starbucks i Norge? Takk for oppskriften! Den skal prøves!!!
Ha en fin kveld!!!

Hilsen Janette

Elise sa...

I USA-tiden ble jeg fullstendig hekta på Starbucks sin chai latte og blir av og til litt furten over at jeg ikke får tak i det i Norge. Elsker Starbucks!

Tessi sa...

Å! Caramel frappucino er min favoritt! Denne skal jeg lage nå! Takk:)

Elllsker bloggen din forresten! Den gjør meg så glad:)

Anonym sa...

ååååååååååå eg eeeelskeeee caramel frappucino!!!!1111
fikk dilla på det i Oman. =D