tirsdag 29. juli 2008

lørdag 26. juli 2008

Rosa roser


Foto: Stina Ballerina

fredag 25. juli 2008

Lotuslykt



Foto: Stina Ballerina
Kjøpte denne søte lotuslykten i dag. Har en grønn fra før, men denne passer bedre til det nye stuebordet mitt (har nemlig fått et gammelt bord jeg pusser opp).

SATC-bøker


Foto: Stina Ballerina

Er tilbake i Oslo, og i postkassa ventet SATC-bøkene jeg bestilte for en stund siden - juhu! De to bøkene Sex and the City: Kiss And Tell og Sex and the City: The Movie er spekket med flotte bilder fra serien og filmen.

fredag 18. juli 2008

Fromental tapeter



Britiske Fromentals håndlagede tapeter er absolutt fantastiske. De eksklusive tapetene er håndbroderte og håndmalte små kunstverk på silkebakgrunn. Mønstrene lages etter hvor stor vegg man måtte ønske og tapetsere, så da er det vel bare til å måle opp og bestille? Det er i hvert fall lov til å drømme! Se flere tapeter hos Fromental her.

onsdag 16. juli 2008

Fortsatt god sommer


Foto: Collage av Stina Ballerina
Pakker snippesken og drar en tur til Sverige i dag, før det bærer av sted til Kragerø. Håper å få blogget litt allikevel, hvis ikke jeg regner bort vel og merke... Fortsatt god sommer!

En lysende idé




Foto: Stina Ballerina

I gangen har jeg disse lysende kirsebærblomstene. Kjøpte dem på Indiska, og det er en liten lyspære i hver blomst.

tirsdag 15. juli 2008

Vogue Italia - The Black Issue


Tyra Banks


Naomi Campbell


Liya Kebede, Sesilee Lopez, Jourdan Dunn og Naomi Campbell

Julinummeret av italienske Vogue er tilegnet svarte kvinner. Fold-out-coveret prydes av Liya Kebede, Sesilee Lopez, Jourdan Dunn og Naomi Campbell, alle fotografert av Steven Meisel. Andre modeller som ble fotografert for denne utgaven var bl.a. Alek Wek, Chanel Iman, Tyra Banks, Veronica Webb, Iman og Yasmin Warsame.

mandag 14. juli 2008

Fred Flare









Kom over en morsom nettside her om dagen; Fred Flare. Her selges de søteste og mest kitchy tingene jeg har sett på lenge. Hva med en sovemaske lik den Audrey Hepburn brukte i Breakfast At Tiffany's, en hamburgertelefon, en iskremlampe, en hjertering med strøssel, tannøredobber, en kakestykkepung eller en kassettveske? Noe for en hver smak her skulle jeg mene!

søndag 13. juli 2008

London calling


Foto: Collage av Stina Ballerina
Lenge siden jeg har vært i London... Merker jeg har skikkelig lyst på en shopping-tur. Jeg vil til London nå!

fredag 11. juli 2008

Cinque Terre





Cinque Terre er navnet på fem små fiskelandsbyer som ligger på vestkysten av Italia, ikke langt fra Toscana. De fem landsbyene er; Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola, og Riomaggiore. De tradisjonelle og bilfrie landsbyene og området rundt har status som nasjonalpark, og står på UNESCOs verdensarvliste.

Mmmmmmmm


torsdag 10. juli 2008

Magnificent magnolia



Hadde jeg hatt hage skulle jeg ha plantet et (eller mange) magnoliatre. De store tulipanlignende blomstene på bare kvister er så utrolig vakre. Magnoliatrær i ulike varianter blomstrer i Botanisk Hage på Tøyen i april/mai. Eller så kan man omgi seg med en blomstrende magnoliatapet fra Cole&Son hele året.

Breakfast At Tiffany's

Breakfast At Tiffany's er en av mine absolutte favorittfilmer. Filmen fra 1961 er basert på Truman Capotes novelle ved samme navn, og Audrey Hepburn gjør kanskje sin mest minneverdige rolle som Holly Golightly. Klærne i filmen er ikke helt borte de heller...

onsdag 9. juli 2008

Take it or leave it

Det siste året har jeg vært en ivrig leser av diverse mote- og interiørblogger. Selvsentrert og oppmerksomhetshungrig som jeg er, har jeg nå anskaffet meg en egen blogg. Her kommer jeg til å legge ut ting jeg liker og fascineres av, og hva som ellers måtte skje i mitt mer eller mindre (u)interessante liv.

Hvis du synes jeg har noe å komme med; velkommen skal du være!
Hvis ikke; adios...

Det jeg ønsker meg aller mest akkurat nå er lysestaken "Little Joseph" fra tsjekkiske Qubus Design, den søte (og noe creepy) lille karen er laget av porselen og har håndmalt ansikt. Siden jeg skal til Praha i september, er sjansen stor for at han kommer til å bli med meg hjem i kofferten. Vet også at den lille søtnosen er å få kjøpt bl.a. hos Kvist i Oslo.

Foto: Qubus Design