torsdag 11. juni 2009

UtfordringJeg har blitt utfordret av Ragna fra den fine bloggen Tingenes Tilstand. Utfordringen går ut på å svare på en rekke spørsmål om seg selv, og her er mine svar:
Hva er du opptatt av for tiden? Sykling, det er kjempegøy og en veldig fin måte å komme seg ut på. Etter en del bysykling har jeg nå kommet meg ut i marka.

Hva har du på deg i dag? Dongeribukse og hvit bluse fra Zara.

Hva skal du spise til middag? Fullkornslasagne med kyllingkjøttdeig. Jeg skal også snike inn litt spinat mellom lagene.

Hva vil du gjerne lære deg? Håndarbeid! Strikking, hekling, brodering, og søm. Det hadde vært veldig moro å kunne sy sine egne klær.

Hva hører du på akkurat nå? Fuglekvitring.
Hvordan er ditt favorittvær? Fint sommervær med sol, men ikke alt for varmt.

Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Å bli flinkere til å få ut fingeren (når det gjelder det meste).

Hva synes du om personen som tagget deg? Jeg tror hun er veldig morsom, for hun smiler så lurt på mange av bildene på bloggen sin.

Hvis du kunne få et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det være? I en liten landsby i Toscana, Italia.

Hva vil du gjerne ha akkurat nå? Potetgull!!

Hva vil du gjerne bli kvitt? Potetgullsuget...

Hvis du kunne dra hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dra? Til Ladurée i Paris og spist makroner i beste Carrie Bradshaw-stil.

Hvilket språk vil du lære? Italiensk.

Hva ser du etter i en venn? Humor, og oppriktighet.

Hvem vil du gjerne møte? Robert De Niro. Min favorittskuespiller som etter min mening har spilt i noen av tidenes beste filmer.

Hva slags musikk liker du? Litt av hvert egentlig; Willie Nelson, Alanis Morisette, BigBang, Madrugada, Johnny Cash, Thomas Dybdahl, Gisli, og Cornelis Vreeswijk.
Hva er favorittplagget i garderoben din? En rosa ballerinaaktig kjole fra H&M. Selv om jeg ikke bruker den mer er den stadig favoritten.

Hva er drømmejobben? Helst noe kreativt. Jeg er bare ikke sikker på hva...

Har du noen favorittmodeller? Carmen Kass. Ikke bare er hun vakker, men også en dyktig sjakkspiller og tidligere kandidat til EU-parlamentet.

Hvis du hadde 1000 kroner nå, hva ville du brukt dem på? Sko fra Bianco.

Beskriv stilen din? Ganske så casual. Selv om favorittfargen er rosa bruker jeg den ikke så mye i klesveien lenger. Det blir mye jeans og basisklær. Kanskje på tide å finne frem noen av de mange kjolene som henger i klesskapet..?

Hva var det siste motebladet du leste? Norske Costume, som jeg synes er det beste motebladet.

Den siste cd-en du kjøpte? Hmmm.. Det husker jeg faktisk ikke.. Men den siste CD'en jeg fikk var Charlie Hadens "Rambling Boy".
Hva hørte du på da du ble tagget? Bråk fra naboen i første etasje som skal utvide leiligheten.
Hva vil du akkurat nå? Se en episode av "Jessica Fletcher" på DVD. Jeg er hekta...Takk for utfordringen Ragna! Og nå gir jeg den videre til Pinnepenn og Groskro's Verden (hvis dere har lyst).

6 kommentarer:

Groskro sa...

Jeg tar utfordringen, men ikke før lørdag! Dette synes jeg er moro!! :-)

Ragna sa...

Så artig å lese! Jeg er også fan av sko fra Bianco, og Costume selvsagt :-)

Ragna sa...

Og jeg er ikke så lur. Bare litt sjenert...

Briggs lekehus sa...

Kjekt å lese om deg:-)

Hanne sa...

Så morsomt å lese! Jeg har også tatt denne utfordringen, av samme grunn som deg - det er spennende å få et lite glimt av personen bak bloggen.
God helg!
Pludrehanneklem

Groskro sa...

Da har jeg tatt ufordingen:-) God helg!