onsdag 23. mars 2011

I ♥ macarons


I ♥ macarons av Hisako Ogita er en ypperlig trinn-for-trinn bok for deg som har lyst til å bake franske makroner. Boka er godt illustrert og her finnes en rekke forslag til ulike smakssammensetninger. Så mens jeg smaker meg gjennom Pascals utmerkede makronutvalg (som disse er fra), noterer jeg meg bak øret hvilke smaker jeg skal forsøke å bake neste gang.

5 kommentarer:

Duse Pasteller sa...

Er så imponert over de makronene dine!
Og dine alltid nydelige bilder! En fryd for øyet!!♥
Klem

BlandetLoft sa...

Bildene dine er nydelige.God helg.
Hilsen fra BlandetLoft

Knutepunktet sa...

Hei og hopp, for en kreativ og fargegla blogg. Og kakene...åååå vann i munn :)

Lillepersille sa...

Jeg var på Pascals i går å spiste makroner. Hadde aldri smakt det før, men jeg må bare få si at de var himmelske. Av de jeg smakte var de med hvit sjokolade inni min favoritt :-) Har bestemt meg for at jeg skal prøve å bake det selv også, men det spørs om de blir like fine. Leste tips inne på min favoritt bakeblogg http://passion4baking.com/ at et godt tips for å få en fin overflate er å ha en ekstra bakeplate på undersiden når man steker. Da vil de ikke sprekke oppå. Nam..nam!

pharmacy sa...

Hei, hør, jeg er ganske ny på dette blogosphere og Internett ting, så jeg vet ikke om det er en slags "abonnement" metoden som jeg kan bruke for å motta varslinger på din nye oppføringer ...? Thing er at jeg liker å lese bloggen din mye, og jeg ønsker å være oppdatert med dine innlegg!