mandag 20. juni 2011

Fasadebokstav og helgas bruktfunnDet var denne gamle fasadebokstaven jeg hadde funnet på finn.no, som jeg hentet i Fredrikstad i helga. Den er hele 75 cm høy og 16 cm dyp, og siden s er forbokstaven i både fornavnet og etternavnet mitt måtte jeg bare ha den. Planen er å henge den på veggen i stua. Jeg vil nemlig flytte på en bokhylle og ha en liten skrivekrok i stedet, og over dette skrivebordet (som jeg fremdeles ikke har) tror jeg kjempebokstaven blir fin.

Og samleobjektet jeg fant på markedet i Gamlebyen i Fredrikstad var en oransje bolle fra Cathrineholm. Jeg er egentlig på jakt etter en gul bolle, men kunne ikke gå fra denne oransje. Hvis du er en ivrig Cathrineholm-samler vil jeg anbefale dette markedet, og bruktbutikker generelt i Halden/Fredrikstad-området. Siden Cathrineholm-fabrikken lå i Halden finnes det store muligheter for å gjøre noen kupp i disse traktene.

En fuglebok, to tallerkener og to små kopper med skål fant jeg også.

10 kommentarer:

Martine sa...

Åh, fuglebok! <3

Stine sa...

FOR EN FIN BOKSTAV!!! Kan jeg spørre hvor mye du måtte ut med?? Liiiiker den veldig godt, og kunne godt tenkt meg den ja ;)

Stine sa...

Det var jo en knallbra pris! Har siklet på bokstavene på Kremmerhuset, men 1000,- er uaktuelt alstå. Måtte inn og sjekke annonsen, ser at hun du kjøpte den av bor like i nærheten av der jeg har bodd :)

Høytrykk sa...

For en utrolig kul bokstav!! Og finfin bolle. :)

Louise sa...

Så fine funn!

Og som ivrig Cathrineholm-samler ble jeg litt nysgjerrig på det markedet du nevner. Er det noe som er hver helg? Og var det i Gamlebyen du sa det var?

Hilsen Louise:-)

Sigyn sa...

Så fin bokstav og cathrineholm bolle!! Ønsker meg virkelgi en sånn en!! De er såååå fine!! :) Ha ei fortsatt suuper uke :)

Stina Ballerina sa...

Louise: Markedet er i Gamlebyen i Fredrikstad hver lørdag, og i sommermånedene tror jeg det er hver søndag også.

Duse Pasteller sa...

OJ OJ OJ!!!
OJ..!
;) ♥

jolanda sa...

Wow, beautiful pictures and I love your bird book :-)

MøbelPøbel sa...

FOR noen funn!!Og fiiine kopper<3