torsdag 30. april 2009

Heklerier

Nå har jeg gjort det igjen; begynt på et nytt hekleprosjekt før det jeg allerede holder på med er ferdig. 

 

Jeg kjøpte litt nytt garn i helga og ble fristet til å bruke det, så jeg begynte å hekle en stor bestemorrute. Egentlig litt uten mål og mening, for jeg vet ikke hva det skal bli. Nå er den på størrelse med en pute, kanskje blir det et pledd, eller kanskje til og med et sengeteppe. Ambisjonene er det ikke noe å si på... Bare litt verre med å få avsluttet prosjektene...

13 kommentarer:

Ragna sa...

Hvis det skal bli en pute så er du jo nesten allerede ferdig da :-)

Groskro sa...

Så fine farger og så fint garn! Det blir kjempefint, enten det blir pute eller teppe :-) Men hva slags garn er det?

Stina Ballerina sa...

Det er et mercerisert bomullsgarn fra Sparkjøp. Litt usikker på hva jeg synes om denne typen, tror jeg foretrekker vanlig bomullsgarn. Men fargene gikk rett hjem :-)

Pinnepenn sa...

Så fine farger. Fint blir det, og det blir pute eller pledd.

Groskro sa...

Jeg har Sparkjøp-katalogen liggende, bare på grunn av garn gikk denikke i søpla, så jeg kommer nok til å bestille noe garn der.

Stina Ballerina sa...

Og det var kun på grunn av garnet jeg var innom butikken..haha.. Minnes katalogen vi fikk hjem for 20 år siden med damer i anorakk og skulderveske på forsiden ;-) Garnet er forresten fra Gjestal.

Groskro sa...

Ha-ha, ja det er jo bare "kjerring"-ting å få kjøpt i bladet, men garnet er fint og billig:-) Det finnes visst på Bogerud også, men synes det er så lite utvalg i farger der jeg har vært.

Solsikke sa...

Ah, jeg ser at du også er bitt av heklebasillen! For noen fantastiske farger i pute/pledd/sengeteppet ditt! Og du tar virkelig nydelige bilder. Hm, lurer på om jeg må investere i nytt kamera....eller kanskje lære meg det jeg har ordentlig :)

Hanne sa...

Åh, dette er bare farger til å bli lykkelig av!

Stina Ballerina sa...

Kanskje litt i overkant fargerikt, men men... ;-)

Loppemor sa...

Utrolig fin hekling!

Katarina sa...

For ett fantastisk flott teppe!

Margrete sa...

Kjempefint teppe/pute!:) Flotte farger! Jeg er også blitt hekta på hekling, og har ofte flere prosjekter på en gang, litt ivri kan en si:)