tirsdag 17. mars 2009

Husmorkrakk

Jeg når ikke opp til de øverste hyllene i kjøkkenskapene... Jeg trenger en husmorkrakk! Valget har falt på denne fra IKEA, men den er trehvit og må sprites opp med litt maling. Kanskje knallgul? Hos Frøken Fryd har jeg sett en rød variant som er dekorert med papir på trinnene. Den er så fin! Mulig jeg prøver meg på litt decoupage, har et klippeark med noen flotte sommerfugler liggende som jeg tror kan passe til formålet.

3 kommentarer:

Elise sa...

Denne har jeg også! Er helt avhengig av den for å nå opp til kakeboksen. Jeg beiset den brun før jeg fikk mannen med verktøykassen til å skru den sammen med meg, men opplevde rare ting med hvordan treverket reagerte på beisen. Jeg var ute etter teak-looken, men om det ble vellykket er jeg ikke så sikker på. Sidekantene trakk til seg beis mye bedre enn de trinnene og ble en nyanse mørkere. Kanskje det er på grunn av ulikt treverk, ikke vet jeg.. En oljebasert maling som dekker bedre en gjennomskinnelig beis tror jeg er et bedre kort å satse på. Teknikken jeg brukte var ihvertfall helt lik. Lykke til!

Stina sa...

Takk for tips! Jeg malte stuebordet mitt for en stund siden med vannbasert maling og det ser ikke ut nå.. Så denne gangen skal jeg satse på en oljebasert som du foreslår, håper den holder bedre.

Kine sa...

Den har jeg og! Har malt den i knallrød :) Barna bruker den for å nå opp til tannbørsten og speilet, så jeg burde skaffe meg en til til kjøkkenet :-)